O nas

Dobrodošli v podjetju KJ Furnir

Specialisti na področju masivnega lesa

Podjetje KJ Furnir je uspešno podjetje, ki je v celoti v zasebni lasti. Ponašamo se z več kot 25 leti izkušenj na področju lesa, s poudarkom na proizvodnji in predelavi furnirja in žaganega lesa. S kakovostjo ponujenih izdelkov in s poslovno profesionalnostjo smo pridobili pomembne poslovne partnerje na domačem in tujem trgu.

Sledimo tehnološkemu napredku pri proizvodnji rezanega furnirja. Skladišče in proizvodnjo skrbno posodabljamo in razširjamo. Zavedamo se, da je kvaliteta furnirja odvisna predvsem od osnovne surovine, zato si prizadevamo za nabavo kakovostne hlodovine za proizvodnjo.

V našem skladišču je na voljo okoli 50 vrst kakovostnega furnirja različnih debelin. Izdelke, ki jih trenutno ni na zalogi, se trudimo dobaviti v kar najkrajšem možnem času. Ker želimo ohraniti kvaliteto in ugled, ki smo si ga ustvarili, se s strankami pogovorimo o vseh 8podrobnostih in specifičnih zahtevah, ki jih poskušamo uresničiti.

Prodajni progam smo s širitvijo proizvodnje razširili tudi na vse vrste spojenega furnirja z najnovejšo tehnologijo na topi spoj. Kupci lahko tako določijo dimenzije in vrsto, mi pa zagotavljamo konstantno kvaliteto izdelkov.

V ponudbo smo dodali vse vrste lepljenega lesa hrasta, bukve in oreha. Nudimo tako širinski kot dolžinsko in širinski (finger-joint) spoj. Lepljene plošče so plošče, ki so zlepljene iz manjših kosov lesa, kjer so lamele ali samo širinsko ali pa vzdolžno, nato pa še širinsko.Pri nas je možno po naročilu dobiti različne vrste in dimenzije plošč, standardne dimenzije pa imamo na zalogi v skladišču. Zaradi potreb kupcev pa imamo v skladišči tudi rezan les, kar sovpada k naši drugi ponudbi.

Možna je tudi izdelava vseh vrst jedilnih miz. Mizo si pri nas sestavite po želji, izberete osnovno ploščo, vrsto obdelave in podnožje, mi pa vam mizo dokončamo.

Obiščite nas po predhodnem dogovoru v našem skladišču, kjer vam bomo prijazno svetovali po naših najboljših močeh. Pri izbiri vam bo v pomoč katalog, v katerem so predstavljene vse vrste furnirja.

25+ let izkušenj

Z leti izkušenj in mladostnostjo idej ustvarjamo zgodbe.

Hitro & zanesljivo

Danes vaša ideja, jutri naša izvedba.

Kje nas najdete

PROJEKTOV
0 +
LET IZKUŠENJ
0 +
KVALITETA
0 %
ZAPOSLENIH
0

Ponudba

HRASTOVI PANELI

Masivni paneli za estetiko in zvok.

EPOKSI MIZE

Naj vaša miza ne izgleda dobro le ko je polna!

LEPLJENE PLOŠČE

Zadovoljimo vse vaše DIY potrebe.

Kontaktirajte nas

Za vas smo na voljo vsak dan med tednom od 8.00 do 16.00

+386 031 839 416

Kontaktni telefon