Splošni pogoji poslovanja

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.masivne-mize.si

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.masivne-mize.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.masivne-mize.si izvaja podjetje KJ FURNIR, Karel Juraja s.p., vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu in matično številko 3458938000. Podjetje je zavezano za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI 24647039).

Spletna trgovina www.masivne-mize.si vam omogoča nakup miz in podnožij ter miznih plošč in drugih lesenih izdelkov preko spleta. Spletna trgovina je prosto dostopna na internetu. V spletni trgovini so predstavljeni naši izdelki, podrobne informacije in cene izdelkov (redne cene in spletne cene). Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost “dodaj v košarico”. Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost “košarica”, kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v 4 korakih opravili celoten nakup.

Ni pogoj, je pa zaželjeno, da se uporabnik za opravljen nakup v spletni trgovini www.masivne-mize.si registrira. Uporabnik se lahko ob prvem nakupu registrira (s tem se vpiše v zbirko podatkov kupcev www.masivne-mize.si – in pridobi svoje uporabniško ime in geslo ). Ob vsakem naslednjem nakupu se lahko uporabnik v trgovino prijavi, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Kupec prejme pogodbo o nakupu po elektronski pošti na svoj naslov. Obenem lahko kupec s svojim uporabniškim imenom in geslom na spletni strani www.masivne-mize.si pregleda vse njegove opravljene nakupe in njegove sklenjene pogodbe.

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija

Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo, kot so opisani na naslednji povezavi v reklamacijah.

Cene

V spletni trgovini so objavljene tako redne cene (cene, ki se uporabljajo v redni prodaji v trgovinah in drugih fizičnih prodajnih mestih) ter spletne cene. Spletne cene so lahko nižje od rednih cen. Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.masivne-mize.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.masivne-mize.si. Vse cene izdelkov na www.masivne-mize.si so prikazane v EUR in ne vključujejo DDV, ki pa je na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.masivne-mize.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • po povzetju – z gotovino – poštarju je ob prevzemu potrebno poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak). Pri plačilu po povzetju se obračuna provizija za plačilo po povzetju v znesku 1 € (z DDV). 

Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.narda-trgovina.si niste dolžni poravnati! 

  • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu)
    Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku.
  • s kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro)
    (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro)
  • PayPal (za izvedbo plačila boste preusmerjeni na PayPal stran). Provizija plačila s PayPal sistemom znaša 1,00 €. 

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.masivne-mize.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, …).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Izdaja računa

KJ FURNIR, Karel Juraja s.p. po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v PFD formatu na e-naslov kupca. Kupec prejme račun za vsako ločeno naročilo ali ločeno odpremo znotraj naročila posebej.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.