Naša ponudba

Masivni Hrastovi Paneli

Akustični paneli v vaš dom vnesejo pridih toplega skandinavskega videza in prijeten zvočni ambient, obenem pa nudijo še dodatno izolacijo sten. Uporabite jih lahko v vseh poslovnih ali osebnih prostorih, kot so spalnice, snemalni studii, pisarne, dnevne sobe… Sestavlja jih podlaga iz recikliranega PET filca in masivne hrastove letvice. Poljubno se lahko sestavljajo po širini, višino prilagodite glede na potrebe.

MASIVNE MIZE

Že dobrih 10 let ustvarjamo kvalitetne masivne jedilne mize. V tem času smo dobro spoznali vse pomembne podrobnosti, ki so potrebne, da lahko izdelamo masivno mizo, ki bo vaš dom krasila dolgo let. Uporabljamo lastno vakuumsko sušilnico za sušenje lesa, s čimer dosežemo optimalno vlago v lesu in s tem minimiziramo možnost zvijanja/pokanja lesa.

Mize površinsko zaščitimo s kvalitetnimi olji ali laki. Les se lahko tudi luži, s tem se lahko najbolj približamo vašim željam glede barve lesa.

Mizne plošče lahko po želji kombinirate z različnimi podnožji, katera dobavljamo od poznanih dobaviteljev. Trenutno so v trendu železna podnožja. Vsa podnožja pri nas so lasersko rezana in varjena, vari brušeni, površina pa prašno lakirana, ter tako zelo odporna na praske in poškodbe.

MIZNE PLOŠČE

Mizna plošča iz masivnega lesa da prostoru, kot je jedilnica, poseben čar. S pravilnim vzdržavnjem lahko poskrbimo, da lahko imamo takšno masivno mizo celo življenje.
Vse mizne plošče so površinsko obdelane tako, da so primerne za stik s hrano in ne vsebujejo škodljivih snovi. Ponujamo različne vrste lesov in načina obdelave. Prav tako
vam lahko mizo naredimo točno po vaših željenih merah.

MIZE Z EPOKSI SMOLO

V tujini je trend kombiniranja lesa in epoksi smole prisoten že precej časa, pri nas pa se ta kombinacija šele uveljavlja in pridobiva na popularnosti. Zadevo smo spremljali in se učili na majhnih projektih, saj izdelava velike jedilne mize zahteva kar nekaj predznanja, vsaka napaka med samim postopkom pa se pokaže šele pri končanem izdelku.

Izbira mize z epoksi smolo ni le vizualno privlačna, omogoča nam tudi, da les, ki bi ga drugače zavrgli oz. je za izdelavo klasične mize neuporaben, dobi drugo priložnost.
Ponavadi pa je prav takšen les tudi najbolj poseben kar se tiče izgleda oz rasti v lesu, kar daje tem mizam še poseben čar.

 

LEPLJENE PLOŠČE

Osnova za izdelovanje miz in stopnic so širinsko lepljene plošče. Lepljene plošče so polprodukt, ki ga lahko poleg zgoraj omenjenih produktov uporabite še za druge vrste izdelkov, kot so postelje, delovni pulti, pisalne mize, klubske mize, itd. Z nekaj ročnega orodja in znanja lahko tudi sami izdelate izjemne produkte. Prodajni program zajema plošče iz hrasta, oreha in bukve v različnih kvalitetah in debelinah.

V našo ponudbo smo dodali tudi dolžinsko in širinsko lepljene plošče hrasta in bukve Dolžinsko in širinsko lepljene plošče so plošče, ki so zlepljene iz manjših kosov lesa, kjer so lamele spojene najprej vzdolžno, nato pa še širinsko.

Vse plošče so že posušene na primerno vlažnost 10% in površinsko brušene z granulacijo 120. Primerne so torej za uporabo v notranjih prostorih.

STOPNICE

Lepljene plošče se uporabljajo za izdelavo masivnih stopnic. Pripravimo ves potreben material za izdelavo lesenega stopnišča, montažo stopnic na železno konstrukcijo ali za oblečenje betona. Lahko poskrbimo za izrez, obdelavo in površinsko zaščito stopnic.
Stranke nam pogosto pošljejo načrte in/ali šablone, po katerih se lahko natančno izrežejo nastopne plošče. Večina standardnih dimenzij je na zalogi, glede na specifiko stopnišč pa se lahko z dimenzijami tudi prilagajamo, s čimer dosežemo boljši izkoristek in posledično ugodnejšo ceno za kupca.
Montaže ne izvajamo.

POSTELJE

Glede na veliko povpraševanje strank smo se poizkusili tudi v izdelovanju posteljnih okvirjev. Trenutno imamo v programu 3 preverjene modele postelj, ki pa jih seveda lahko prilagodimo vašim željam glede izbire lesa, dimenzije in obdelave.
Praktična LED osvetlitev se lahko doda za dodaten vizualen efekt in še izboljša pogled v vašo spalnico.

Za vas ustvarjamo romantiko iz lesa!

Izdelki iz lesa so umetnost in to umetnost želimo približati tudi vam!